Utskuren dekor & print

Utskuren dekor & print

Skyltar

Vi tillverkar och monterar skyltar och skyltunderlag beroende på kundens behov och önskemål. Vi använder oss av utskuren- och printad vinyl.

Beroende på kundens behov och hur skylten ska exponeras väljs skyltunderlaget.

Dibond, skummad PVC, Falconboard (papp), frigolit, akryl och lackad aluminiumplåt är några exempel.

 

Dekaler

Vi tillverkar dekaler i alla storlekar i små och stora upplagor. Allt från kampanjdekaler med kortvarigt budskap till stryktåligare dekaler som skall fästas på utsatta ytor såsom golv mm.

 

Banderoll

Smidigt material som är lätthanterligt och ger effektfull exponering för både långvarigt eller kortvarigt budskap. Normalt sett kortare leveranstid jämfört med traditionella skyltar.

Banderoll kan beställas i alla storlekar.

Vi lagerför även med olika typer av uppfästningsanordningar för banderoller.

 

Fönsterdekor/Kontorsdekor

Vi utför fönsterdekorer av alla typer. Ger din butik ett framträdande utseende, som kontorsavdelare på företaget eller enkel kontrastmarkering. Vi använder oss av utskuren- och printad vinyl. Materialutbudet är stort  även rent strukturmässigt.

Inklädnad av möbler och inredning ex kök, vitvaror och dörrar är också något vi kan erbjuda.

Huvuddelen av de kontor som byggs idag ska vara ljusa och öppna. Väggarna är oftast stora glaspartier med dörrar i samma stil.

Med hjälp av olika typer av folie kan ert företag avskärma rum eller områden där ni ej önskar bli störda, utan att förlora den ljusa och luftiga känslan. Vi hjälper er att ta fram en design efter era egna idéer och önskemål.

Stora glaspartier är svårare att uppfatta än man tror. Vi hjälper er att sätta kontrastmarkering – ett enkelt sätt att undvika olyckor på er arbetsplats!