Kontakta oss 

Kontakta oss 

Om oss

Lindblad Reklam AB är ett familjeägt företag som startades som enskild firma 1990. Ombildades via handelsbolag till ett aktiebolag 2006. Har för tillfället 5 personer anställda där Jens Lindblad och Johan Lindblad driver företaget. Firman är lokaliserad i Skurup på Växelgatan 6 längst och med ringleden. Kärnverksamheten är fordonsdekor och kontorsfoliering.

Även traditionell skylttillverkning, originalarbete. Kundbasen är småföretagare med 5-20 anställda med varierande dekorbehov. Butiker, hantverkare, bilfirmor, arkitekter, inredningsdesigners mm.

Gentemot kund ska vi kunna lösa helheten i kundens behov där kunden har en kontakt från början till slut under projektet.
Kundservice är ledord där vi försöker göra det så enkelt för kunden utan att påverka deras dagliga arbete under tiden vi löser deras behov att synas.
Vid större projekt har vi pålitliga samarbetspartners som vi tar in för att kunna leverera helhet till kund.
För ett personligt besök kontakta oss gärna

Vi försöker att alltid ha någon på plats på vårt kontor eller i verkstaden men ibland händer det att alla är ute. För att vara helt säker på att vi är på plats ber vi er ringa innan ni kommer. Ring 0411-42240 

 

Jens Lindblad

Projektledare

jens@lindbladreklam.se

073-5601132

Johan Lindblad

Projektledare/produktions ansvarig

johan@lindbladreklam.se

070-8672284

Francois Travert

Montör

francois@lindbladreklam.se

070-4767533

Zaklina Lindblad

Ekonomi

ekonomi@lindbladreklam.se